Bentvelzen Transport kiest Transplan

Bentvelzen Transport kiest voor TMS software Transplan van RGB+

Bentvelzen Transport, het familiebedrijf met al 65 jaar transporthistorie, stapt over op de TMS software van RGB+. De transporteur uit Bleiswijk is zowel actief in supermarktdistributie als ook groupage met aansprekende klanten. Met ruim 65 trekkende eenheden zijn zij landelijk actief.

Transplan, het transport management systeem van RGB+ was een match voor Bentvelzen Transport vanwege de uitgebreide praktijkervaring in onder andere supermarktdistributie. Het pakket ondersteunt de behoeften van Bentvelzen van A tot Z. Deze behoeften zaten specifiek in een goede resource planning zodat zichtbaar wordt welke chauffeurs en voertuigen beschikbaar zijn, goede dataontsluiting, een makkelijk facturatieproces, een goede (OTM) integratie met hun klanten, een koppeling met de control tower van Simacan en de integratie met de boordcomputer van Data2Track.

De implementatie is inmiddels gestart en we verwachten wederom een vlot implementatietraject. Hierdoor creëert Bentvelzen Transport uiteindelijk meer grip op de operatie door betere dataontsluiting en is het klaar voor de toekomst.